Ο μοναδικός Πορτογάλος συνεργάτης του Μαρτίνς, που έμεινε στον Ολυμπιακό

Ο μοναδικός Πορτογάλος συνεργάτης του Μαρτίνς, που έμεινε στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον ακολούθησαν όλοι οι συνεργάτες του. Ενας πολύ σημαντικός άνθρωπος της ομάδας, έμεινε στο Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό εδώ και λίγες ημέρες. Και μαζί και οι συνεργάτες του. Διόρθωση. Ολοι οι συνεργάτες του, εκτός από έναν.

Διότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να αποχώρησε παρέα με όλη την προπονητική του ομάδα, αλλά ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έφερε μαζί του στον Πειραιά, θα συνεχίσει τη δουλειά στο Ρέντη και δεν θα τον ακολουθήσει στην έξοδο.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον διατροφολόγο του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες. Ένα πρόσωπο με εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στις μεγάλες επιτυχίες και τα ρεκόρ που πέτυχε ο σύλλογος την 4ετία της περιόδου του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και με σπουδαία συμβολή στη βελτίωση ποδοσφαιριστών και συνολικών των διατροφικών συνηθειών των παικτών των Ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αποχωρώντας από τον Πειραιά πήρε μαζί του τους δύο βοηθούς του, Αντόνιο Ενρίκες και Ρούι Κάστρο, αλλά και τους δύο αναλυτές, τον Λουίς Λόμπο, οποίος ήταν αρχική ομάδα, από το 2018, αλλά και τον Φάμπιο Μιγκέλ Φερέιρα, ο οποίος προσλήφθηκε το καλοκαίρι του 2021. Ο Ερνάνι, ωστόσο, επέλεξε να παραμείνει στον Πειραιά.

Από τον Ολυμπιακό είχαν ξεκαθαρίσει στον Πορτογάλο διατροφολόγο ότι ήθελαν με κάθε τρόπο να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας. Μάλιστα, αυτό ήταν και σφοδρή επιθυμία όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς ο Ερνάνι έχει ασχοληθεί με όλους σε προσωπικό επίπεδο, προσαρμόζοντας τη διατροφή του κάθε παίκτη και παρεμβαίνοντας ακόμη και στα… ψυγεία τους, ώστε να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες!

Ο πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μίνιο και της Σχολή Διατροφής και Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Πόρτο, θα συνεχίσει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, όπου κατά καιρούς έχει κάνει «μικρά θαύματα» σε συνεργασία με τους γυμναστές και τους προπονητές της ομάδας, μειώνοντας το σωματικό βάρος κομβικών ποδοσφαιριστών και βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την υγεία, αλλά την απόδοσή τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν τον Ολυμπιακό ο Ερνάνι εργαζόταν στην πορτογαλική Ρίο Αβε. Εκεί έμεινε τέσσερα χρόνια, τα δύο εξ αυτών με προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όταν ανέλαβε τους Ερυθρόλευκους το 2018, ζήτησε την πρόσληψή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ