Την προσεχή Δευτέρα η «πρώτη» της Εθνική υπό τον Σπανούλη

Τη Δευτέρα (19/2) αναμένεται η «πρώτη» της Εθνικής Ελλάδος ενόψει των προκριματικών του Eurobasket, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Αντίστροφα για τα πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά του Eurobasket του 2025 μετράει η Εθνική ανδρών. Στο πρώτο «παράθυρο» της διοργάνωσης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (23/2) και στη συνέχεια την Ολλανδία στη Χάγη (26/2).

Η «γαλανόλευκη» θα αρχίσει την προσεχή Δευτέρα (19/2) την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια, με την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο ΣΕΦ, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη μάχη για το Κύπελλο Ελλάδος – Ποιος είναι το φαβορί για να πάρει το τρόπαιο

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, έχει καλέσει 16 παίκτες στην προετοιμασία της εθνικής, οι οποίοι είναι οι εξής:

Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από