Μεγάλη μάχη για το Κύπελλο Ελλάδος – Ποιος είναι το φαβορί για να πάρει το τρόπαιο

Μεγάλη μάχη για το Κύπελλο Ελλάδος – Ποιος είναι το φαβορί για να πάρει το τρόπαιο

Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρίες για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ - Ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ίδιες πιθανότητες για Άρη και Προμηθέα.

Το βράδυ της Κυριακής (18/2) θα ξέρουμε τον νικητή του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Προμηθέας Πάτρας, παίζουν σήμερα στους ημιτελικούς της διοργάνωσης και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αναδείξει το δικό τους φαβορί και αουτσάιντερ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (18:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη των κίτρινων στο ΟΑΚΑ, ενώ στο δεύτερο ματς της ημέρας (21:00), ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Προμηθέα σε ένα ματς που δεν θα είναι σίγουρα εύκολο.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ: «Είναι τεράστια ευκαιρία το Κύπελλο και δεν την παίρνουμε αψήφιστα» (vid)

Οι προβλέψεις και τα στοιχήματα πέφτουν… βροχή και μπαίνοντας στην τελική ευθεία πάμε να δούμε τις αποδόσεις των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δίνεται ως φαβορί, καθώς προσφέρεται για στοιχηματισμό με απόδοση γύρω στο 1.60 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσφέρεται για κάτι παραπάνω από διπλασιασμό των χρημάτων (2.30), ενώ ο Άρης με τον Προμηθέα προσφέρονται στην ίδια διψήφια απόδοση (34.00).

Οι ημιτελικοί και ο τελικός του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Θα έχουμε την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση από τον Ολυμπιακό, θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει έναν τίτλο μετά από δύο σεζόν, ή θα γίνει έκπληξη από ένα αουτσάιντερ;

Υπομονή λίγες ώρες ακόμα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ