Όλα τα γκολ στη ματσάρα του Αμβούργου! (vid)

Η Ολλανδία πέρασε θριαμβευτικά από το Αμβούργο επικρατώντας 4-2 της Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Ολλανδία πήρε τεράστια νίκη (2-4) κόντρα στην Γερμανία και… εκδίκηση για την ήττα μερικούς μήνες πριν.

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ κόντρα μόλις στο 9′. Μετά από εξαιρετική πάσα του Κίμιχ, ο Κλόστερμαν βγήκε απέναντι στον Σίλεσεν που απέκρουσε, με τον Γκνάμπρι να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ (1-0).

Οι οράνιε βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 59′. Μετά από σέντρα του Μπάμπελ από τα αριστερά, ο Ντε Γιονγκ πρόλαβε τον Σουλτς και με ψύχραιμο σουτ εκτέλεσε τον Νόιερ (1-1).

Επτά λεπτά αργότερα, η Ολλανδία έκανε την ολική ανατροπή. Ο Νόιερ απέκρουσε την κεφαλιά του Φαν Ντάικ, η μπάλα έφτασε στον Μπάμπελ που έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Τα να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της γερμανικής εστίας (1-2).

Η Γερμανία ισοφάρισε άμεσα με τον Τόνι Κρόος να νικάει τον Σίλεσεν από την άσπρη βούλα (2-2).

Όμως η Ολλανδία πήρε ξανά το προβάδισμα με ένα πανέμορφο τέρμα από από τον Μάλεν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους οράνιε (2-3).

Με τον Βαϊνάλντουμ να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, όταν μετά από αντεπίθεση και κλέψιμο του Άκε, ο άσος της Λίβερπουλ έδωσε στον Ντεπάι και αυτός την κατάλληλη στιγμή γύρισε πάλι προς τον Βαϊνάλντουμ που έκανε το πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό (2-4).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από