Πρόκριση για τον Άρη στα play in!

Ο Άρης έμαθε πως βρίσκεται οριστικά στα play in του Eurocup

Την πρόκρισή του στα play in του Eurocup, πριν καν παίξει με την Τρέντο (7/2, 20:00) στο Αλεξάνδρειο, πανηγυρίζει ήδη από απόψε (6/2) και μαθηματικά ο Άρης!

Στα σημερινά ματς έγινε το ένα από τα δύο πράγματα που ήθελε, με τη νίκη της Τουρκ Τέλεκομ στην Πολωνία (70-86 τη Σλατσκ) να του δίνει την πρόκριση στα play in. Πλέον, το μόνο που κρίνεται αύριο με τους Ιταλούς είναι η θέση που θα καταλάβουν οι Θεσσαλονικείς στον όμιλο. Και αν αυτή θα είναι η 5η ή 6η.

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει η Πλατανιώτη στην Ντόχα: Μετά το χρυσό μετάλλιο πήρε και ασημένιο (vid)

Παράλληλα, ο Άρης ήθελε και ήττα της Ουλμ από την Μπουργκ στη Γαλλία για να διεκδικήσει την 4η θέση, αλλά οι Γερμανοί έκαναν την έκπληξη καθώς επικράτησαν με 81-85.

Σε περίπτωση νίκης θα τερματίσει στην 5η θέση και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, δηλαδή θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι έναν εκ των Μπανταλόνα, Μπεσίκτας ή Προμετέι. Ποια από τις τρεις θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της ελληνικής ομάδας αλλά και τα αντίστοιχα στους αγώνα Προμετέι-Μπανταλόνα και Μπεσικτάς-Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Στο ενδεχόμενο ήττας από την Τρέντο και ήττας της Μπουντούτσνοστ από την Γκραν Κανάρια θα καταλήξει 6ος και θα βρει στον δρόμο – και πάλι σε μονό εκτός έδρας αγώνα – έναν εκ των Χαποέλ Τελ Αβίβ ή Λόντον Λάιονς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από