Μπαρτομέου για Καλάθη : «Είναι εξαιρετικός γκαρντ»

Ο Γιοσέπ Μπαρτομέου μίλησε για τον Νικ Καλάθη, λέγοντας τα καλύτερα λόγια ενώ αναφέρθηκε και στον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Ο Γιοσέπ Μπαρτομέου μίλησε για την διαμόρφωση του ρόστερ στην Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, είπε ότι θεωρεί δεδομένη την επιτυχία, αφού έχει δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό σύνολο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, στους άλλοτε μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά, ανέφερε, «Mundo Deportivo», ότι: «Η εμπιστοσύνη στους προπονητές είναι στο μάξιμουμ. Στο τμήμα μπάσκετ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ τον Πέσιτς για τη δουλειά του. Μαζί του πανηγυρίσαμε δύο Κύπελλα και είναι ένας άνθρωπος που έφερε ξανά τον κόσμο στο Παλάου. Είχαμε προβλήματα, ο κόσμος ήταν μακριά από την ομάδα, αλλά με τον Πέσιτς επέστρεψε».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Αποτελεί άλλο ένα άλμα μπροστά. Ο Σάρας ήρθε στην κατάλληλη ηλικία, με την κατάλληλη γνώση και στον χρόνο που ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα του. Το όραμα στο Παλάου υπάρχει ήδη. Για παράδειγμα, έχουμε τον Μίροτιτς, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας σταρ του ΝΒΑ. Φέτος, πήραμε τον Καλάθη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός γκαρντ, ενώ έχουμε ήδη και τον Ερτέλ.

Έχουμε μεγάλους παίκτες, οι οποίοι με την άφιξη του Σάρας δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για την ομάδα. Δυστυχώς, τη φετινή σεζόν δεν κάναμε πολλά λόγω της πανδημίας, η οποία σταμάτησε την καλή πορεία της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίναμε στο Final Four και κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από