Τζέιμς – «Νιώθω δική μου τη Μονακό, στην ΤΣΣΚΑ δεν ήταν έτσι»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για τη Μονακό αλλά και για τις «πρώην», ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπασκόνια, εξηγώντας γιατί νιώθει καλά στους Γάλλους.

Ο Μάικ Τζέιμς άφησε την ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα, μετά από το «σίριαλ» με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τη Μονακό να αποτελεί τον επόμενο σταθμό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε τόσο για την ομάδα «του Στρατού», όσο και για την επίσης πρώην Μπασκόνια, με αφορμή την αποψινή (21:30) αναμέτρηση των Μονεγάσκων στην «Fernando Buesa Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Μονακό:

«Η Μονακό ταίριαζε σε αυτά που έψαχνα. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα ένιωθα δική μου. Όταν πήγα στην ΤΣΣΚΑ ένιωθα σαν να πήγαινα στην ομάδα κάποιου άλλου. Η Μονακό είναι μια νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα και θέλω να λέει ο κόσμος πως μεγάλωσε με τον Μάικ Τζέιμς».

Για τα ΜΜΕ, την ΤΣΣΚΑ και τον Ιτούδη:

Δεν έχει να κάνει με την ΤΣΣΚΑ, το κλαμπ μού φέρθηκε πολύ καλά. Τα ΜΜΕ γενικά δεν με συμπαθούν, αλλά δεν δίνω σημασία».

Για τη θητεία του στους Νετς:

«Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Αν μπορούσα να πάρω στην ομάδα μου έναν από τους τρεις, αυτός θα ήταν αναμφίβολα ο KD. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όχι ότι οι άλλοι δύο είναι κακοί, αλλά ο Ντουράντ είναι εξαιρετικός».

Για τη Βιτόρια και τη ζωή εκεί:

«Είναι βαρετή πόλη και όλοι εδώ το ξέρουν. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εδώ. Είχα έρθει εδώ στα 24 μου, έμενα μόνος μου, χωρίς οικογένεια και βαριόμουν πολύ.

Υπάρχουν κάποια καλά εστιατόρια, αλλά τίποτε άλλο. Δεν μπορούσα ούτε στο σινεμά να πάω γιατί ήταν μεταγλωττισμένες οι ταινίες. Περνούσα όλη τη μέρα στο σπίτι. Τώρα στο Μονακό έχεις να κάνεις πολλά περισσότερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από