Λάσο: «Μεγάλη ομάδα η Μπαρτσελόνα, διαφορετικό ματς από εκείνο του 2018»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι είναι ένα διαφορετικό ματς από τα υπόλοιπα που έχει δώσει κόντρα στους μπλαουγκράνα.

Ο Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις του πριν από το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα τόνισε πως δεν παίζει κανένα ρόλο η προϊστορία των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν, καθώς ο ημιτελικός του Final Four είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα πετύχει πάλι ότι και το 2018: «Το εύχομαι να ξαναγίνει όπως το 2018, αλλά τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά. Είναι πάντα ωραίο να έρχομαι στο Βελιγράδι, μία πόλη που μου αρέσει πολύ. Όλοι είμαστε χαρούμενοι».

Για τις αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια των πλέι οφ: «Παίρνω αποφάσεις από την πρώτη προπόνηση τον περασμένο Σεπτέμβριο. Παίξαμε καλά απέναντι στη Μακάμπι, που είχε ρυθμό, όμως ήμασταν σταθεροί. Τώρα σκέφτομαι το αυριανό και όχι αυτά που έγιναν».

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Είναι ένα άλλο ματς. Παίζουμε πολλές φορές γιατί είμαστε από την ίδια χωρά. Το κλάσικο είναι ένα μεγάλο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου όπως ο Ταβάρες και ο Μίροτιτς. Ακόμα κι αν είχα κερδίσει σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια την Μπαρτσελόνα και πάλι θα τα ξεχνούσα και θα κοιτούσα μόνο το αυριανό».

Για τον Ντόντσιτς: «Ο Ντόντσιτς ήταν σπουδαίος από τότε που ήταν στη Ρεάλ όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ως χαρακτήρας. Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που είναι το να προσαρμόζεται σε καταστάσεις».

Για το αν μπορεί να υπάρξουν μυστικά στον ημιτελικό: «Υπάρχουν μυστικά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Σάρας. Μπορεί να πάει στη γωνία και να πάρει κάποια σουτ ο Μίροτιτς».

Για το γεγονός πως έχει αγωνιστεί σε κλάσικο στην Euroleague τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής: «Η εμπειρία μου ως παίκτης δεν ήταν καλή, αλλά ξέρω πως είναι να είσαι προπονητής. Έχουμε κερδίσει την Μπαρτσελόνα. Αλλά ειλικρινά περισσότερο φασαρία γίνεται πριν το παιχνίδι, παρά κατά τη διάρκεια του ματς. Φυσικά θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους. Και την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό και την Εφές».

Για το αν η Ρεάλ είναι στην καλύτερη κατάσταση: «Δεν ισχύει αυτό. Η ομάδα ήταν στα καλύτερά της πριν μας χτυπήσει ο κορωνοϊός τον Δεκέμβριο. Βοηθούσαν όλοι. Στη συνέχεια είχαμε προβλήματα, όπως όλες οι ομάδες. Αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, απλά σε μία καλή κατάσταση».

Χαρούμενος που είναι στο Final Four δήλωσε και ο Έντι Ταβάρες που ανέφερε: «Τα καταφέραμε το 2018, αλλά κάθε χρονιά δεν είναι εύκολη για να πάρεις τον τίτλο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και δεν είναι εύκολο να είσαι εδώ. Και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από