Από τον Μπαρτζώκα στον Σλούκα: Όλα τα βραβεία της φετινής Euroleague (pic+vid)

Από τον Μπαρτζώκα στον Σλούκα: Όλα τα βραβεία της φετινής Euroleague (pic+vid)

Δείτε όλα τα βραβεία της σεζόν 2021-22 στη Euroleague, με τους Μπαρτζώκα και Σλούκα να δεσπόζουν

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι, Euroleague μοίρασε όλα τα βραβεία για τη σεζόν 2021-22 στη διοργάνωση.

Προπονητής της χρονιάς ανακυρήχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό στη 2η θέση της Regular Season και στο Final Four.

«Είναι μία συγκινητική στιγμή που πήρα το βραβείο από την σύζυγο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Υπάρχουν εδώ πολλοί καλοί προπονητές και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον σύλλογο. Είναι μία τιμή για μένα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

MVP της χρονιάς βγήκε ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε μια φοβερή regular season, την οποία ολοκλήρωσε με 16.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά μέσο όρο, ενώ είχε επιπλέον 65.6% στα σουτ εντός πεδιάς, 45.5% στα τρίποντα και 87.5% ποσοστό ευστοχίας στις ελεύθερες βολές.

Τέλος, ο Κώστας Σλούκας παρέλαβε το βραβείο για τη Magic Moment της χρονιάς, η οποία είναι το τρίποντο-buzzer beater, που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό με 87-85 κόντρα στην Αναντολού Εφές στην κανονική διάρκεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ