Λάσο: «Εκτός τελικού ο Ουίλιαμς – Γκος – Υπάρχουν ελπίδες για Ερτέλ»

Τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές

Τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο λεπτό του ημιτελικού με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Όπως είπε ο Πάμπλο Λάσο, ο 27χρονος μπασκετμπολίστας δε θα αγωνιστεί στον τελικό.

«Σίγουρα το να χάσουμε νωρίς τον Νάιτζελ ήταν δύσκολο. Δεν άλλαξε το πλάνο μας γιατί κάποια παιδιά βγήκαν μπροστά, αλλά είναι αλήθεια ότι η απουσία του μας πόνεσε. Είναι σίγουρα έξω για αύριο, ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός από διάστρεμμα και πρέπει να κάνουμε τεστ στην Μαδρίτη για να δούμε πόσο καιρό θα λείψει. Δεν έχουμε μυστικά από τον Αταμάν» είπε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη τύπου.

Ο Ισπανός προπονητής σημείωσε ότι υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί ο Τόμας Ερτέλ. «Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί» σημείωσε σχετικά ο Πάμπλο Λάσο.

«Είναι διαφορετικό ματς. Δεν θα σταθούμε σε όσα έγιναν χθες. Παίζουμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα. Ο Νάιτζελ θα ήταν ένα καλό κομμάτι για εμάς σε αυτό το ματς, τώρα πρέπει να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να παίξουμε» είπε για τις αλλαγές που θα κάνει η Ρεάλ στον τελικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από