Τα… έχωσε σε Γιασικεβίτσιους ο Γκασόλ: «Να κάνει και λίγη αυτοκριτική»

Τις ευθύνες του για την κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αναλάβει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σύμφωνα με τον Πάου Γκασόλ.

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει στην Ισπανία η πολύ κακή πορεία της Μπαρτσελόνα, η οποία αποκλείστηκε αρχικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague, πριν χάσει και το πρωτάθλημα από τη μισητή αντίπαλο της, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει μπει στο στόχαστρο.

Ο «θρύλος» των «μπλαουγκράνα» και του ΝΒΑ, Πάου Γκασόλ, πήρε θέση πάνω στο θέμα και ανέφερε πως ο Λιθουανός τεχνικός είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει την αυτικριτική του…

«Στα αθλήματα κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις… Είναι σαφές ότι στην περίπτωση της Μπάρτσα έχοντας τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο της EuroLeague και της ACB, με την ομάδα που είχε, περίμενε να έχει κερδίσει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους δύο τίτλους. Μου φαίνεται σπουδαίος ανταγωνιστής, νομίζω ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά πρέπει επίσης να κάνει και λίγη αυτοκριτική και να δει πώς μπορεί να βελτιωθεί για να ηγηθεί και να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του», δήλωσε ο Ισπανός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από