Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ο βασικός στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για ενίσχυση στη frontline του Ολυμπιακού, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τους Κινγκς - Τι λένε στο εξωτερικό.

Το θέμα «Πετρούσεφ» στον Ολυμπιακό βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν τι θα γίνει με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ. Η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα για την προσθήκη ενός γκαρντ εκπληρώθηκε με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να ανήκει πλέον στους Πειραιώτες αλλά εκκρεμεί η ενίσχυση στη frontline.

Φυσικά ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν σταματάει να απασχολεί την ελληνική ομάδα και απ’ ότι φαίνεται δημοσιεύματα από το εξωτερικό βάζουν «λάδι στη φωτιά». Σύμφωνα με όσα λένε ξένα ΜΜΕ, ο 23χρονος δυσκολεύεται να βρει μία κοινή λύση για αυτόν και για τους Σακραμέντο Κινγκς με αποτέλεσμα να έχει… κολλήσει στη Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: Ξέφυγε ο Κρις Πολ: «Έφαγε» δύο τεχνικές ποινές και έβρισε τον διαιτητή (vid)

Το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης είναι να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάικ Μπράουν καθώς η απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι σχεδόν ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτησή του και με τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής με τους Κινγκς αποδεικνύουν ότι ο ρόλος του στην ομάδα δεν είναι ο επιθυμητός για τον παίκτη.

Από τη στιγμή που ήταν μέρος της ανταλλαγής των Σίξερς, ο Πετρούσεφ έχει πατήσει παρκέ μόνο 6:37 κυρίως για «garbage time» έχοντας σκοράρει μόλις τρεις πόντους. Συνολικά έχει 8 DNP (Did Not Play) σε 10 αγώνες, ενώ έχει σταλθεί και στη θυγατρική ομάδα στην G-League, Στόκτον Κινγκς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από