«Άναψε» φωτιές ο Ντόρσεϊ – Το «DNP» και μια… ερυθρόλευκη κίνηση

«Άναψε» φωτιές ο Ντόρσεϊ – Το «DNP» και μια… ερυθρόλευκη κίνηση

Ένα... like και ένα «DNP» του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν αρκετά για να φουντώσουν τις φήμες περί αποχώρησής τους από τη Φενέρ και επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, δεν δίστασε να πατήσει… like στην ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, δεν περνά και την καλύτερή του περίοδο στην Φενέρμπαχτσε, ωστόσο οι πιθανότητες αποχώρησής του από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης μεσούσης της σεζόν είναι εξαιρετικά μικρές.

Διαβάστε επίσης: Η… ιδιαίτερη ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (pic)

Το ερχόμενο καλοκαίρι ομάδες της Euroleague θεωρείται δεδομένο πως θα εκφράσουν το ενδιαφέρουν τους προς την πλευρά του 27χρονου άσου, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Το «DNP» που ρίχνει… λάδι στις φήμες αποχώρησης

Εκτός ροτέισον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Βίρτους Μπολόνια και η απορία για το αν θα τελειώσει τη σεζόν στην Κωνσταντινούπολη «ανάβει» ακόμη περισσότερο.

Με τη Φενέρμπαχτσε να κλείνει τον αγώνα με 5/24 τρίποντα, ξεκίνησε η συζήτηση για το αν ο Ντόρσεϊ θα μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο από την πεντάδα των γκαρντ που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Ιτούδης. Πάντως το γεγονός ότι ο έμπειρος πλέον σκόρερ δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο παρά το γεγονός ότι είναι υγιής, δείχνει πολλά για τη σχέση του με το προπονητικό τιμ και ίσως και με τον οργανισμό ολόκληρο.

Σε επτά αγώνες της φετινής Euroleague ο διεθνής γκαρντ έχει 10.4 πόντους (37% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 82% στις βολές), μαζί με 2.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22:35.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ