Παναθηναϊκός: Πρώτη «αποστολή» επί ισπανικού εδάφους κόντρα στην Μπασκόνια

Την ισπανική του περιοδεία ξεκινά απόψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπασκόνια (21:30) στην χώρα των «Βάσκων» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague.

Την ισπανική του περιοδεία ξεκινά απόψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στην χώρα των «Βάσκων» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, ενώ την Παρασκευή (5/1) αντιμετωπίζει την Βαλένθια.

Οι πράσινοι οι οποίοι προέρχονται από την άνετη εντός έδρας επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα, όντας πλέον στο 10-7, θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους ανεβάσει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μουσταφά Φαλ κάνει ότι δεν μπορεί κανείς άλλος ψηλός στη Euroleague

Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, μιας και τόσο ο Σλούκας (κρύωμα), όσο και ο Λεσόρ (τραυματισμό) προφυλάχθηκαν στο ματς με το Μαρουσι και βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Τούρκου τεχνικού.

Από την άλλη η Μπασκόνια μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς στην Euroleague, έχοντας ρεκόρ 9-8. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και αυτός με την σειρά του δεν έχει να «πονοκεφαλιάζει» για κάποιον τραυματισμού έχοντας όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Τέλος η διαιτητική τριάδα του αγώνα αποτελείται από τους Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), η Άνε Πάντερ (Γερμανία) και o Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από