Χαμός με Ταβάρες: «Ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ και το NBA»

Χαμός με Ταβάρες: «Ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ και το NBA»

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις επιλογές του Έντι Ταβάρες, εάν δεν ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον του θηριώδη σέντερ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισραηλινό Μέσο ONE μια από τις λύσεις του Εντι Ταβάρες, εάν δεν παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Φετφατζίδης

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτό… ανοίγει την όρεξη σε πολλές ομάδες της Euroleague: Μία από αυτές σύμφωνα με τους Ισραηλινούς είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μπροστά στον Έντι Ταβάρες υπάρχουν τρεις επιλογές: Είτε να ανανεώσει τη Ρεάλ και να παραμείνει στην Μαδρίτη, είτε να πάει στον Παναθηναϊκό, είτε να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA. Μάλιστα, οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι ο Έντι Ταβάρες έχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ που φτάνει μέχρι τα 7 εκατομμύρια δολάρια (μεικτά).

Αξιζει να σημειώσουμε ότι το Ταβάρες αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2017 και μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο φορές την Euroleague, ενώ ήταν ο MVP στο Final Four του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ