Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας παρέστη στην τελευταία προπόνηση των Πράσινων για το game 3 με τη Βαλένθια (21:15).
Ο Κώστας Σλούκας έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του Game 3 με τη Βαλένθια (21:15).
Αν και ο αρχηγός των Πράσινων έχει τεθεί νοκ άουτ, καθώς υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη «μάχη» με τις «νυχτερίδες» απόψε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλούκας χειρουργήθηκε προ ολίγων ημερών, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και στόχος του επιτελείου του Τριφυλλιού είναι να προλάβει το Final Four της Αθήνας, σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την παρουσία του Σλούκα στην τελευταία προπόνηση πριν το Game 3
🎥 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗣𝗹𝗮𝘆𝗼𝗳𝗳𝘀: 𝗔𝘁𝗵𝗲𝗻𝘀 𝗕𝗼𝘂𝗻𝗱 🏛️☘️
Back at HOME and fully focused on the target. A big night is coming at the Telekom Center Athens.
We stand together, one win away from our goal. It’s time to protect our house and secure our place in the… pic.twitter.com/IDOlRCPUO1
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) May 6, 2026