Ατάκες Κουτλουάι για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (vids)

Ο Ιμπραίμ Κουτλουάι μίλησε για τον ημιτελικό του Final Four ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε και έδωσε προβάδισμα στην τουρκική ομάδα.

O Oλυμπιακός έχει σφραγίσει εδώ και μέρες το εισιτήριό του για το Final Four της Euroleague που θα γίνει στην Αθήνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στα ημιτελικά.

Ο Ιμπραίμ Κουτλουάι μίλησε σε συνέντευξή του για το αντάμωμα των δύο ομάδων και έδωσε πλεονέκτημα στην τουρκική ομάδα. Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος μίλησε για την πλήρη frontline των Πειραιωτών και τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ταϊρίκ Τζόουνς που ξεχωρίζουν, ο Τούρκος απάντησε: «Ναι, αλλά ο Σάρας έχει plan B και plan C. Όταν παίζουμε με short 5, τους βγάζουν εκτός συστήματος. Υπάρχουν σοβαροί τομείς όπου έχουμε πλεονέκτημα».

Διαβάστε επίσης: «Συναγερμός στη Βαλένθια για τον ορισμό διαιτητών στο ματς κόντρα Παναθηναϊκό»

Στη συνέχεια ο Ουμίτ Αβτσί μίλησε για τη συνέπεια που έχει η Φενέρ τα τελευταία χρόνια: «Παίζεις στην F4 οκτώ από τα τελευταία 11 χρόνια. Τρία συνεχόμενα χρόνια… Έχεις 25% πιθανότητες για να κάνεις το back to back».

Ο Κουτλουάι συμφώνησε πως είναι πολύ σημαντικό και συμπλήρωσε: «Η συνέχιση αυτής της κουλτούρας είναι πολύ σημαντική. Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα κάθε χρόνο δεν είναι εύκολο, το να βρίσκεσαι στην F4 χρόνο με το χρόνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από