«Αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρ ο Κόλσον – Θα αποφασίσει ο Γιασικεβίτσιους για τον Σίλβα» (pic)

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρεται στο μέλλον των Μπόνζι Κόλσον και Κρις Σίλβα στη Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε κατέκτησε το τουρκικό πρωτάθλημα με 3-1 νίκες κόντρα στην Μπεσίκτας, όμως αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ντέβον Χολ θα αποχωρήσει, όπως και ο Κεμ Μπιρτς, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα γήπεδα.

Ακόμα ένα όνομα που έχει ακουστεί ότι θα πάρει χωριστούς δρόμους με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι ο Μπόνζι Κόλσον. Όπως αναφέρει ο Ντογκουκάν Γιλντιρίμ, το μέλλον του Αμερικανού είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αφού από το Ιανουάριο και μετά οι σχέσεις του με τον σύλλογο έχουν κλονιστεί λόγω κάποιων συμπεριφορών.

Θυμίζουμε πως ο Κόλσον έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα για πιθανή ενίσχυση στις θέσεις των φόργουορντ, καθώς ο 30χρονος παίκτης είναι «διπλοθεσίτης» και έχει την ευχέρεια να παίξει διαφορετικούς ρόλους στο παρκέ.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Γιλντιρίμ, το μέλλον του Κρις Σίλβα είναι απόλυτα στα χέρια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις του ρόστερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από