Gazzetta dello Sport: «Θρίαμβος της Αρμάνι στον Πειραιά» (pic)

Η κορυφαία ιταλική εφημερίδα είχε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της τη νίκη της Αρμάνι στον Πειραιά - Repubblica: «Σόουμαν της βραδιάς ο Μάικ Τζέιμς» - Sportmediaset: «Ολίμπια Μιλάνο: χτύπημα στην Ελλάδα».

Πρώτο θέμα στα ιταλικά Μέσα έγινε η νίκη της Αρμάνι στο ΣΕΦ, με την «Gazzetta dello Sport» να κάνει ειδική μνεία τριπλέτα των Τζέιμς, Νέντοβιτς και Μίτσοφ! Η κορυφαία ιταλική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της έχει πρώτο θέμα το «διπλό» της ομάδας του Πιανιτζιάνι, η οποία νίκησε στον Πειραιά μετά από 4 χρόνια!

«Μιλάνο: θρίαμβος στον Πειραιά. Κυριάρχησε με 99-75 του Ολυμπιακού. Για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, η Αρμάνι επικράτησε σε ένα δύσκολο γήπεδο όπου δεν νικούσε από το 2014 χάρη στην τριπλέτα των Τζέιμς-Νέντοβιτς-Μίτσοφ. Καθοριστικό το 16-4 στην τρίτη περίοδο όπου άνοιξε η διαφορά. Στη σκιά ο Σπανούλης. Με την εκτός έδρας νίκη με 99-75 η ομάδα του Πιανιτζάνι ρέφαρε για την εντός έδρας ήττα πριν από λίγες ημέρες από την Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η νίκη της Μιλάνο βρίσκεται σε περίοπτη θέση και στο σάιτ της «Repubblica», η οποία αναφέρει: «Μεγάλος σόουμαν της βραδιάς ο Μάικ Τζέιμς με 22 πόντους. Καλοί επίσης και οι Νέντοβιτς (20) και Μίτσοφ (19)», ενώ η «Sportmediaset» από την πλευρά της αναφέρει: «Ολίμπια Μιλάνο: χτύπημα στην Ελλάδα: στραπάτσαρε τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από