Παππάς: «Επικίνδυνη η Ζαλγκίρις, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ΟΑΚΑ»

Την άποψη για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας εξέφρασε ο Νίκος Παππάς.

Την πεποίθηση ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι το ίδιο επικίνδυνη σε σχέση με πέρυσι εξέφρασε ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA.

Ωστόσο, ο Έλληνας γκάρντ υποστήριξε ότι αν ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευτεί την έδρα του θα φτάσει σε ακόμη νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Πιο αναλυτικά, ο 28χρονος γκάρντ δήλωσε τα εξής:

Για τον αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις: «Η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη όπως πέρσι, παρότι έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Ο Σάρας βασίζει το παιχνίδι ανάλογα με τις αδυναμίες του αντιπάλου, οπότε η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και θέλουμε τη νίκη»

Για το κακό ποσοστό του Παναθηναϊκού στα τρίποντα μέσα στη σεζόν:
«Προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ομάδα σκοράρει πολύ στην επίθεση, άρα βρίσκουμε τρόπους και οι επιλογές μας είναι καλές. Λείπει και ο Λοτζέσκι που είναι θεωρητικά ο καλύτερος σουτέρ, αλλά νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα ποσοστά»

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους: «Α, ναι, μπράβο μου. Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί. Ίσως είναι τυχαίο, ίσως και η αντιμετώπιση της άμυνας να παίζει ρόλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από