Τα κλικς του Ολυμπιακού από το διήμερο της Euroleague στο Κόμο

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός από το διήμερο (5-6/10) συνέδριο της Euroleague στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας

Το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου η Euroleague πραγματοποίησε συνέδριο στη λίμνη Κόμο με τη συμμετοχή όλων των μετόχων της, μεταξύ των οποίων βεβαίως είναι και ο Ολυμπιακός.

Τους πρωταθλητές Ευρώπης εκπροσώπησαν σε αυτό το συνέδριο οι δύο πρόεδροι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας και ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Λεπενιώτης.

Διαβάστε επίσης: Τι αποκάλυψε ο Ηλίας Πουρσανίδης για τις μεταγραφές Νους και Αποστολάκη στον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες ανέβασαν ένα post στο Instagram όπου δημοσιεύουν μερικές φωτογραφίες από το συνέδριο. Ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες όλων των μετόχων -πλην του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έλειπε από τη γενική φωτογραφία- και η συνάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ζοάν Λαπόρτα της Μπαρτσελόνα.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από