Τουπάν: «Κανένα άγχος, να μας στηρίξει ο κόσμος»

Ο Γάλλος φόργουορντ στάθηκε στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, με τον Αξέλ Τουπάν να αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι δίνουν ματς ζωής ή θανάτου στο Φάληρο και αναζητούν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς για τη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Γάλλος άσος μίλησε:

Για την σημασία του αγώνα με την Ζαλγκίρις: «Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς παλεύουμε για την πρόκριση μας στα play offs. Είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου για εμάς»

Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει του αγώνα της Παρασκευής: «Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε έμπειροι, έχουμε δώσει πολλά αντίστοιχα παιχνίδια στην καριέρα μας και με την σωστή δουλειά θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος που θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του: «Νιώθω πολύ καλά, δεν είχα παίξει στο πρώτο παιχνίδι, όμως είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και θα το απολαύσω».

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να μας υποστηρίξει ο κόσμος όσο μπορεί. Ελπίζω να δω ένα γεμάτο ΣΕΦ».

Για το τελευταίο διάστημα της ομάδας: «Ήταν μια δύσκολη περίοδο, δεν παίξαμε τόσο καλά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο παιχνίδια που αν τα κερδίσουμε τότε ενδεχομένως θα ξεχάσουμε την δύσκολη περίοδο που είχαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από