Ρεάλ – Ζάλγκιρις: Σχεδόν σίγουρα εκτός ο Ρούντι, αμφίβολοι οι Ράντολφ, Ντεκ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα παίξει κόντρα στη Ζάλγκιρις ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Άντονι Ράντολφ και Γκάμπριελ Ντεκ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται την Παρασκευή (5/4) κόντρα στη Νταρουσάφακα, ωστόσο το αν το ματς με τους Τούρκους θα έχει αξία για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι κάτι που θα φανεί από σήμερα (4/4) Πέμπτη (4/4).

Κι αυτό καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα, αλλά και από τα ματς των Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Αρμάνι.

Οσον αφορά το ματς των Λιθουανών, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίζει  απόψε (22:00) τη… ζωή της στην Μαδρίτη αντιμετωπίζοντας την αδιάφορη (έχει κλειδώσει την 3η θέση) Ρεάλ.

Κι αν το ματς της Μαδρίτης είναι θεωρητικά πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, η σύνθεση με την οποία θα κατέβει η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ίσως να το κάνει πιο… βατό

Συγκεκριμένα η «βασίλισσα» θα παραταχθεί σίγουρα δίχως τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Επιπλέον οι Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ παραμένουν αμφίβολοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο Ρούντι είναι πιθανό να μην αγωνιστεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από