Μπερτομέου: «Από την επόμενη σεζόν, ίσως συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και ο φιναλίστ του Eurocup»

Ξεκάθαρες αιχμές για την επιλογή της Μπάμπεργκ να αγωνιστεί στο Basketball Champions League άφησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου ο οποίος αποκάλυψε ότι από την επόμενη σεζόν ίσως έχει εισιτήριο για την Ευρωλίγκα και ο φιναλίστ του Eurocup.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, άφησε αιχμές για την επιλογή της Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση να αγωνιστεί στο Basketball Champions League, ενώ στη συνέχεια των δηλώσεών του, αποκάλυψε πως από την επόμενη σεζόν είναι πιθανό να παίρνει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση και ο φιναλίστ του Eurocup, εκτός από τον κάτοχο!

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Από την επόμενη σεζόν, δουλεύουμε το ενδεχόμενο να κερδίζει τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα και ο φιναλίστ του Eurocup, εκτός από τον κάτοχο».

«Η Μπάμπεργκ ήταν στην Ευρωλίγκα. Πήραν μία απόφαση τη φετινή σεζόν και τη σεβαστήκαμε. Η απόφασή τους ήταν να αγωνιστούν σε μία κατώτερη διοργάνωση. Από το να παίζουν κόντρα στους καλύτερους, αποφάσισαν να συμμετέχουν σε διοργάνωση τρίτου επιπέδου.

Εκ του αποτελέσματος είχαν δίκιο, καθώς μπορεί να παίξουν στον τελικό. Ωστόσο, εμείς δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από