Λάσο: «Πολύ δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Γιουλ»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για τις απουσίες που θα έχουν οι «μερένγκες» στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης (17/4, 22:15) κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Απών, όπως δήλωσε ο προπονητής των «μερένγκες» Πάμπλο Λάσο, θα είναι το μεγάλο αστέρι της «βασίλισσας», ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και δεν θα δώσει το παρών, ενώ είναι αμφίβολος και για το δεύτερο παιχνίδι.

Τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 51χρονος τεχνικός, με τους Τζέφρι Τέιλορ και Άντονι Ράντολφ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από κάποιους μικροτραυματισμούς, δεν είναι σοβαρά, αφού αναμένεται και οι δύο να είναι κανονικά στη διάθεση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

«Από αγωνιστικής πλευράς, ο Τζεφ Τέιλορ είχε ένα πρόβλημα στη μέση και έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά από αύριο τον περιμένουμε κανονικά. Από την άλλη, ο Ράντολφ είχε ένα θέμα στον ώμο, αλλά και εκείνον τον περιμένουμε στην προπόνηση. Μοναδικός απών θα είναι ο Γιουλ, ο οποίος αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι σίγουρα μαζί μας, ενώ είναι πολύ δύσκολο να τον έχουμε την επόμενη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από