Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές ο Βεζένκοφ, κανονικά στο πρόγραμμα ο Πολ

Οι δύο παίκτες που ήταν στα... πιτς για τους Ερυθρολεύκους είναι πολύ καλύτερα, με τον Αμερικανό να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και τον Σάσα να βγάζει μεγάλο μέρος αυτής.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο ΣΕΦ οι προπονήσεις διαδέχονται η μία την άλλη καθώς ακολουθούν δύο σερί φιλικά με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (17 κεκλεισμένων των θυρών και 20 με κόσμο). Την Κυριακή ενσωματώθηκαν οι διεθνείς, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε ακόμα μια επιστροφή στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τον Μπράντον Πολ, ο οποίος ξεπέρασε την κάκωση που υπεσθη στον ώμο του στο φιλικό στο Lucca tournament της Ιταλίας με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ γυμναστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για την συνέχεια.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί σε μερικό καιρό και με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ έβγαλε την Κυριακή μεγάλο μέρος της προπόνησης και ανεβάζει διαρκώς στροφές. Σκοπός του είναι να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 20ης μέρας του Σεπτεμβρίου με τον Ερυθρό Αστέρα, το αποκαλυπτήριο ματς της ομάδας του Πειραιά για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από