Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια 76-63

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε εύκολα της Βαλένθια με 76-63, σημειώνοντας την δεύτερη της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Back to back νίκη για την Μακάμπι , η οποία μετά τον Ερυθρό Αστέρα, νίκησε και την Βαλένθια στο Τελ Αβίβ (76-63), σημειώνοντας την δεύτερη της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν οι Οθέλο Χάντερ με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ,ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 14 πόντους και ο Νέιτ Ουόλτερς με 10 πόντους με 9 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων, 17 πόντους σημείωσε ο Τζόρνταν Λόιντ και από 15 οι Φερνάντο Σαν Εμετέριο – Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν ακόμα και με 11 πόντους στην αρχή της δεύτερης περιόδου (22-11). Κάπου εκεί, η Βαλένθια έβγαλε αντίδραση και μείωσαν γρήγορα με πόντους από τους ψηλούς της(24-21, στο 15′). Η λύση για την ομάδα του Σφαιρόπουλου ήρθε ξανά μέσω της άμυνας, η οποία έφερε μπροστά τους γηπεδούχους με 33-28 στην ανάπαυλα.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, Κάσπι και Ουίλμπεκιν αποτέλεσαν εκρηκτικό δίδυμο για την Μακάμπι, η οποία κατάφερε να χτίσει και πάλι διψήφια απόσταση (45-33, στο 25′), με την οποία έκλεισε και το τρίτο δεκάλεπτο (56-44). H Bαλένθια δεν βρήκε κουράγιο να αντεπιτεθεί και η επικράτηση για την «ομάδα του λαού» ήρθε με σκορ 76-63.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ρεκόρ 2-2 στην Ευρωλίγκα, ενώ η Βαλένθια παραμένει η μοναδική ομάδα στην διοργάνωση που δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη (0-4).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από