Ολυμπιακός: Απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου στον Μπαρτζώκα!

Συντριπτικό το υπέρ του ποσοστό μέσω του poll του «10» για την ανάληψη του πάγκου των Ερυθρόλευκων και την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Δεν είναι και μυστικό πως στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια της ομάδας μετά το άκουσμα της επιστροφής του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο τεχνικός με τον οποίο η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε την τελευταία της Ευρωλίγκα, σε συνδυασμό με το θελκτικό μπάσκετ που έπαιξε αυτή, αναμένεται να επιστρέψει στο αγαπημένο του ΣΕΦ μετά από 5,5 χρόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι από τις επόμενες ημέρες θα έχουν τον Μπαρτζώκα στον πάγκο τους, ο οποίος πήρε… λευκή επιταγή από τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Τα «κλειδιά» λοιπόν θα του δοθούν εξ ολοκλήρου, θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό και αυτής της σεζόν αλλά εννοείται και για το μέλλον του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι ο απόλυτος άρχοντας στο νέο ξεκίνημα των Πειραιωτών, θα εκτιμήσει στο 100% το υπάρχον ρόστερ και με πίστωση χρόνου θα στρωθεί στην δουλειά για να γίνουν και τα δικά του όνειρα πραγματικότητα, με την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί και έχει παθολογικό δέσιμο μαζί της.

Ζητουμενο όλων βέβαια είναι να επιστρέψει το χαμένο DNA της και να γίνει ανταγωνιστική στο παρκέ.

Όπως την ονειρεύεται ο κόσμος της δηλαδή. Σημαντικό βέβαια είναι να δούμε και πως νιώθουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με τον 54χρονο Έλληνα κόουτς.

Μέσα από το poll που δημιούργησε το «10» η αποδοχή προς το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν τεράστια. Πάνω από 3 χιλιάδες διαφορετικά άτομα ψήφισαν για το εάν κρίνουν σωστή την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων στην μετά… Μπλατ εποχή, αφού ο Κεστούτις Κεμζούρα ήταν ένα «στοίχημα» που ουσιαστικά δεν βγήκε ποτέ.

Σε λιγότερο από μία μέρα ο κόσμος ψήφισε πως ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι η κορυφαία επιλογή με το ποσοστό να μην πέφτει ποτέ κάτω από το 80% και να φτάνει πολλές φορές και το 90%!

Τελικά το 88% έδειξε την απόλυτη ικανοποίησή του προς την απόφαση των προέδρων του Ολυμπιακού, ενώ μόλις 9% ήταν αντίθετο με αυτήν την επιλογή,  τονίζοντας ότι θα ήταν καλό να προχωρούσε η ομάδα σε μία διαφορετική λύση.

Υπέρ της παραμονής του Κεμζούρα στην ομάδα ήταν μόλις 1% ενώ αρνητική ψήφο ο 54χρονος Έλληνας τεχνικός είχε μόνο από το 2% των ανθρώπων που ψήφισαν στο poll του «10».

Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού (και όχι μόνο αφού ο καθένας μπορούσε να ψηφίσει), στηρίζουν απόλυτα την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ενός προπονητή που άφησε έργο όσο βρέθηκε στον Πειραιά, πάλεψε στα ίσα το… σύστημα της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, και δούλεψε μανιωδώς για τους Ερυθρόλευκους. Μία κίνηση που είναι σημαντικότερη ακόμα και από μία πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του «10»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από