Τσαλδάρης : «Στο τέλος θα μιλήσει η προσωπικότητα, δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι»

Για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού Β' στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο κόουτς των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Τσαλδάρης.

 

Στο γεγονός πως παρόλο που η Αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού δεν ήταν πνευματικά έτοιμη, αλλά τελικώς πήρε τη νίκη μίλησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων στάθηκε στο γεγονός πως στο τέλος «μιλάει» η προσωπικότητα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Διονύση Σκουλίδα που βοήθησε ιδιαιτέρως στο χαμηλό σχήμα που επέλεξε να παίξει.

Αναλυτικά:

«Εκτός από το γεγονός πως είναι στον θεσμό του κυπέλλου είναι ένα ματς προετοιμασίας, όμως υπάρχει συσσωερευμένη πνευματική και σωματική κούραση. Πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε ένα ματς, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα παρουσιαστεί σκληρός και μαχητικός. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονήσεων με αποτέλεσμα να φαινόμαστε ασύνδετοι, αμυντικά και επιθετικά. Ο αντίπαλος έπαιξε παθιασμένα, έβαλε μεγάλα σουτ, βρήκε ρυθμό. Στο τέλος θα μετρήσει και η προσωπικότητα και η εμπειρία και θεωρώ πως είναι μία νίκη από την οποία έχουμε πολλά να μάθουμε. Για να αποκτήσει μια ομάδα σταθερότητα δεν πρέπει να έχει διακυμάνσεις πράγμα που είναι φυσιολογικό καθώς είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας»

Για το τι να διορθώσει ο Ολυμπιακός Β’ ενόψει Παγκρατίου: «Πρώτα απ’ όλα την άμυνα μας. Φάγαμε καλάθι με όλους τους τρόπους. Να μείνουμε στις αρχές μας, ώστε να μην παρουσιάζουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα.

Για τον Σκουλίδα: «Επειδή έπρεπε να παίξουμε με χαμηλό σχήμα, ο Διονύσης ξέρει να παίζει τη θέση «4». Είναι έμπειρος και ξέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι αν και έπαιζε αρκετή ώρα με 4 φάουλ

Για τη διαιτησία: «Δεν θα μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία, πάντα κοιτάω την ομάδα μου»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από