ΑΕΚ : «Βασιλικοί» πανηγυρισμοί στην απονομή! (pics)

Ξέσπασμα πανηγυρισμών κατά την απονομή του Κυπέλλου, από παίκτες, τεχνικό τιμ, αλλά και τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Το… έλα να δεις έγινε με τη λήξη του τελικού, που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 88-83 επί του Ολυμπιακού και την Ενωση να στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας. Παίκτες και τεχνικό τιμ έγιναν «ένα» πανηγυρίζοντας έντονα την μεγάλη επιτυχία τους.

Αγκαλιές, χαμόγελα και πειράγματα συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό για τους κιτρινόμαυρους, στο οποίο λίγο αργότερα προστέθηκε και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ συνεχάρη έναν-έναν τους παίκτες και φυσικά τον Ντράγκαν Σάκοτα που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση ενός τίτλου μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Κατά την απονομή οι παίκτες της ΑΕΚ φορούσαν ειδικές μπλούζες που ανέφεραν την ΑΕΚ ως Κυπελλούχο Ελλάδας με τη φράση «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ, Κυπελλούχος Ελλάδας 2018». Μάλιστα οι περισσότερα ανέβηκαν στο βάθρο κρατώντας τα κινητά τους, προκειμένου να απαθανατίσουν τις σπουδαίες στιγμές.

Όταν η ώρα της απονομής έφτασε, ο αρχηγός Ντούσαν Σάκοτα ήταν αυτός που παρέλαβε το τρόπαιο. Ο 32χρονος φόργουορντ το σήκωσε μετρώντας ως το τρία γνωρίζοντας βεβαίως την αποθέωση από τους συμπαίκτες. Στη συνέχεια έγινε χαμός τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια του γηπέδου, με τους κιτρινόμαυρους να γιορτάζουν την απολύτως δίκαιη επιτυχία τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από