Απίστευτο: «Προσκεκλημένοι» της ΑΕΚ έβρισαν τον Μπαρτζώκα

Συνέβη και αυτό. Σε γήπεδο που υποτίθεται πως απετράπη η είσοδος... χούλιγκανς, οπαδοί της ΑΕΚ έβρισαν χυδαία τον Μπαρτζώκα και προκάλεσαν επεισόδιο.

Μπορεί η ΕΟΚ να ζήτησε και να πήρε εισιτήρια τα οποία θα πήγαιναν σε συγκεκριμένα… χέρια, δηλαδή σε ανθρώπους που θα ασχολούνταν μονάχα με το μπάσκετ, προκειμένου να εκλείψουν εικόνες ντροπής από το Final 4 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο, αλλά τελικά ορισμένοι εξακολουθούν να μη… βάζουν μυαλό. Και να βρίζουν χυδαία παίκτες και προπονητές αντιπάλων ομάδων.

Μετά το περιστατικό που είχε συμβεί στο κλειστό των Λιοσίων, εκεί που οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν τον Λαρεντζάκη με αισχρό τρόπο, υπήρξε νέο περιστατικό στο Ηράκλειο.

Μετά το τέλος του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και την πρόκριση των ερυθρολεύκων στον τελικό, οπαδοί που υποτίθεται ότι είναι… προσκεκλημένοι, έβριζαν με χυδαίο τρόπο τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε να κάνει δηλώσεις, οι οπαδοί της ΑΕΚ του επιτέθηκαν λεκτικά, με τον Μπαρτζώκα να απορεί. Μάλιστα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, αλλά με την παρέμβαση των υπολοίπων, μεταξύ των οποίων και του Δέδα, η κατάσταση εκτονώθηκε.

Τα εισιτήρια, πάντως, στο Final 4, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΕΟΚ, ήταν ονομαστικά. Και η Ομοσπονδία γνωρίζει έναν προς έναν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στα Δύο Αοράκια. Και από τις τέσσερις ομάδες του Final 4.

Μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξαν οπαδοί που δεν τους επετράπη η είσοδος επειδή παλαιότερα είχαν λάβει μέρος σε επεισόδια.

Ούτε αυτό, όμως, πτόησε κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι έκαναν… επίθεση στον Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από