Δέδας: «Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό – Το διασκεδάσαμε»

Δέδας: «Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό – Το διασκεδάσαμε»

Ο Στέφανος Δέδας τόνισε πως η ΑΕΚ δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σημειώνοντας πως η Ένωση θα έπρεπε να είναι πιο εύστοχη.

Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 76-70.

Ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως χρειαζόταν περισσότερη ευστοχία για την υπέρβαση.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Ήρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό με στρατηγική και αυταπάρνηση. Για να κάναμε την υπέρβαση θα έπρεπε να ήμασταν πιο εύστοχοι. Είναι δύσκολη η διαχείριση, το διασκεδάσαμε, παίξαμε καλά και πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία.

Ξέραμε αν είμαστε κοντά στο σκορ θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό. Θέλαμε ο Φλιώνης να σκοράρει στο ένας εναντίον ενός. Είδαμε Έλληνες παίκτες με καλή απόδοση από την πλευρά μας. Ελπίζουμε να έχουμε κι άλλα πρόσωπα για να παίζουμε κανονικά… διπλό στην προπόνηση.

Για Λάνγκφορντ: «Δεν είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί. Βοηθάει η διακοπή για να βρει τα πατήματα του. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του, έχει διάθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ