Τσαϊρέλης: «Ηταν μεγάλη ευκαιρία»

Ο φόργουορντ του Προμηθέα μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την κίνηση του μεγαλομετόχου της ομάδας Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας στην ΕΡΤ μετά την ήττα στον προημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Τα ριμπάουντ ήταν θέμα θέλησης. Το δείξαμε. Δεν κατεβήκαμε απλά να παίξουμε, αλλά για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ απέναντι σε μια ομάδα τεράστιου επιπέδου. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το ματς για εμάς» και συνέχισε για τους τραυματισμούς της ομάδας του:
«Δυστυχώς υπάρχουν οι τραυματισμοί στον πρωταθλητισμό. Η ομάδα έχει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες. Συνεχίζουμε. Φεύγουμε αύριο για Γαλλία και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει όλοι να δώσουμε κάτι παραπάνω, για να καλυφθεί το κενό των παιδιών».
Έπειτα, αποκάλυψε ένα περιστατικό με ξεχωριστό ενδιαφέρον, λέγοντας: «Ήρθε ο μεγαλομέτοχος και μας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κερδίζουμε ή όχι, αλλά τον ενδιαφέρει ότι δεν χαμογελάμε.
Αυτό το άκουσα πρώτη φορά. Μας βοήθησε πάρα πολύ να βγούμε από την λακούβα. Δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Η αρχή έγινε πέρυσι, που η ομάδα βγήκε 4η. Φέτος τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα δούμε πού θα φτάσει. Έχουμε τρομερό κλίμα μεταξύ μας, όποιος είναι έξω από την ομάδα δεν μπορεί να το καταλάβει».
Τέλος, για τη δική του απόδοση ανέφερε: «Ερχόμουν από δύο δύσκολα χρόνια στον Άρη. Τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα στην καριέρα μου. Τα δύσκολα μας κάνουν πιο δυνατούς, συνεχίζουμε».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από