Κάρι δεν είναι μόνο ο Στεφ (pic)

Ο Στεφ Κάρι πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις στο ΝΒΑ, αλλά το ίδιο κάνει και ο αδερφός του Σεθ, που διάγει χρονιά καριέρας.

Ο Στεφ Κάρι οδηγεί τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ με 12-2, όντας ταυτόχρονα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 28,7 πόντους ανά παιχνίδι και πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της λίγκας.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός Κάρι που τα καταφέρνει περίφημα, καθώς στην Ανατολή υπάρχει ο μικρότερος αδελφός του Σεθ, ο οποίος πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ πετυχαίνει τους περισσότερους πόντους από ποτέ, ενώ έχει τα καλύτερα ποσοστά στα σουτ εντός παιδιάς, στα τρίποντα και στις βολές.

Ειδικότερα, σκοράρει 15,4 πόντους, με 52% στα σουτ, 46,5% στα τρίποντα και 93,1% στις βολές. Νούμερα που κανείς άλλος παίκτης δεν έχει αυτή την στιγμή στο ΝΒΑ, με τον Κάρι να είναι ο μοναδικός στην κατηγορία 50-40-90.

Παράλληλα, προσφέρει και θέαμα όπως στο παιχνίδι απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, όπου με διαδοχικές προσποιήσεις έκανε ό,τι ήθελε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, τον Ο Τζι Ανουνόμπι, σκοράροντας δύο εύκολους πόντους.

Το συμβόλαιό του με τους Σίξερς έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον Κάρι να δηλώνει σχετικά πως: «Ως παίκτης, θες να είσαι σε μια ομάδα για πολύ καιρό. Θα ήταν καταπληκτικό να συμβεί, γιατί μου αρέσει η ενέργεια στη Φιλαδέλφεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από