NBA : Μεγάλες αλλαγές στην τηλεοπτική κάλυψη

Δύο πολύ σημαντικές αλλαγές έρχονται στην τηλεοπτική κάλυψη των παιχνιδιών του NBA, με του Youtube να μπαίνει στο παιχνίδι. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε μια σημαντική καινοτομία που θα αλλάξει τον τρόπο που ένας φίλαθλος παρακολουθεί ένα παιχνίδι από την ερχόμενη σεζόν (2018/19) προχώρησε το NBA σε συνεργασία με το Turner Sports.

Συγκεκριμένα, οι fans του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο θα μπορούν να αγοράσουν το ετήσιο NBA League Pass, το καθιερωμένο πλέον Team Pass, που τους επιτρέπει να παρακολουθούν τα παιχνίδια μιας ομάδας, το Game Pass, ενώ θα υπάρξει και μια νέα λειτουργία σύμφωνα με την οποία κάθε χρήστης να αγοράζει μέρος ενός αγώνα.

Αν για παράδειγμα οι Καβαλίερς και οι Σέλτικς είναι ισόπαλοι στο τέλος της τρίτης περιόδου και ένας φίλαθλος θέλει να παρακολουθήσει το τέταρτο δωδεκάλεπτο, θα μπορεί να το αγοράζει έναντι ενός μικρού αντιτίμου που θα γίνει γνωστό το αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, το Youtube θα προσφέρει live τους τελικούς της φετινής σεζόν, μέσω του συνδρομητικού του καναλιού που βρίσκεται ήδη ON AIR (Youtube TV). Τα παιχνίδια που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή του 2018 θα καλύψει το δίκτυο ABC που έχει τα δικαιώματα, όμως όποιος είναι κάτοχος του μηνιαίου πακέτου της Youtube TV θα μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις αναμετρήσεις των τελικών και από αυτή την πλατφόρμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από