Οι Πέισερς έχουν βρει στο πρόσωπο του Χαλιμπάρτον τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ

Οι Ιντιάνα Πέισερς «φόρτωσαν» με τεράστιες ευθύνες τον Χαλιμπάρτον με το «Καλημέρα» καθώς έχουν στο πρόσωπο του βλέπουν τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ.

Οι Ιντιάνα Πέισερς πιστεύουν πολύ στον Χαλιμπάρτον κάτι το οποίο φρόντισαν να του δείξουν πολύ γρήγορα καθώς σκοπεύουν να τον κάνουν τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ της ομάδας, θέλοντας να «χτίσουν» την ομάδα  γύρω από αυτόν.

Ο Ρέτζι Μίλερ διένυσε μια καριέρα 18 ετών στο NBA αγωνιζόμενος σε μία μόνο ομάδα, τους Ιντιάνα Πέισερς και κατά πολλούς είναι ο κορυφαίος στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Πάτησε» Ελλάδα ο Μπολομπόι για τον Ολυμπιακό (pics)

Αν αναλογιστεί κάποιος αυτά τα γεγονότα θα κατανοήσει πως ο νέος παίκτης των Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον δεν θα έχει εύκολο έργο στη νέα του ομάδα καθώς θα πρέπει να αποδείξει πως αυτοί που τον διάλεξαν δεν έκαναν λάθος στο να τον συγκρίνουν με τον θρύλο της Ιντιάνα.

Συγκεκριμένα, ο General Manager της ομάδας, Τσαντ Μπιουκάναν σε δηλώσεις του ανέφερε πως σκοπεύουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια και να φτιάξουν την ομάδα γύρω από αυτόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιουκάναν:

«Θα χτίσουμε την ομάδα γύρω του», είπε αρχικά που στη συνέχεια δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με τον Ρέτζι Μίλερ. «Τον βλέπουμε ως τον επόμενο Ρέτζι Μίλερ, ελπίζουμε τουλάχιστον.

Είχαμε ένα έργο τέχνης του Μίλερ ζωγραφισμένο σε κτίριο στην Ιντιανάπολις και νομίζω πως το όνειρό μας είναι μία μέρα ο Ταϊρίς να έχει το δικό του κάπου στο κέντρο της πόλης»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από