Ανανεώνει με Πέλικανς ο Τζέντρι

Η καλή δουλειά του Άλβιν Τζέντρι αποδίδει καρπούς και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν και για την νέα χρονιά.

Οι Νιου Όρλινς Πέλικανς «σκούπισαν» τους Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ (4-0) και τώρα περιμένον τον αντίπαλο τους που θα βγει από το Ουόριορς-Σπερς. Η καλή δουλειά του Άλβιν Τζέντρι αποδίδει καρπούς και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν και για την νέα χρονιά.

Η απόφασή της διοίκησης να ανανεώσει με τον Τζέντρι όμως δεν ήρθε λόγω του αποκλεισμού των Μπλέιζερς με 4-0. Η αλήθεια είναι ότι ήρθε νωρίτερα, όταν η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι φο.

Τις δύο πρώτες χρονιές, του Τζέντρι στον πάγκο, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ. Φέτος, όμως οι Πέλικανς βελτίωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρεκόρ τους, φτάνοντας στο +14, με 48-34 και κατέκτησαν έτσι, την έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας.

Η πρόκριση επί των Μπλέιζερς ήταν το κερασάκι στην τούρτα και από εδώ και στο εξής ότι συμβεί –λογικά με τους Ουόριορς, αφού είναι στο 3-1 επί των Σπερς- θα αποτελεί υπέρβαση!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από