Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον αποκλεισμό των Θάντερ από τους τελικούς και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι απέτυχε να βοηθήσει την ομάδα του.
Οι Θάντερ δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία στην κορυφή του NBA, καθώς οι Σπερς τους απέκλεισαν από τους τελικούς.
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ μετά το τέλος της σεζόν για τους Οκλαχόμα εκπροσώπησε τους Θάντερ σε συνέντευξη Τύπου και χαρακτήρισε τη χρονιά αποτυχημένη για την ομάδα του.
Ο Καναδός σταρ παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο του με τους Θάντερ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η αποτυχία της φετινής σεζόν θα αποτελέσει το έναυσμα για restart ενόψει της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά όσα είπε ο SGA
«Ήταν μια αποτυχία. Απέτυχα στον στόχο μου. Δεν πέτυχα αυτό που ήθελα να πετύχω. Αλλά μέσα από αυτές τις εμπειρίες, μαθαίνω τα περισσότερα για τον εαυτό μου και κάνω την μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα μου όταν αποτυγχάνω. Και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Δεν πήγα εκεί που ήθελα να πάω φέτος και υπάρχει λόγος γι αυτό. Πρέπει να δω αυτόν τον λόγο και να σιγουρευτώ πως δεν θα συμβεί ξανά».
Shai Gilgeous-Alexander: “It was a failure. I failed at my goal. I didn’t achieve what I wanted to achieve. But through those experiences, I learn the most about myself and make the greatest amount of increases in my career when I fail.» pic.twitter.com/xoKTiavlei
— Anthony Slater (@anthonyVslater) May 31, 2026