Ο Τζέρεμι Σόχαν θα πάρει δαχτυλίδι όποια ομάδα κι αν κατακτήσει τον τίτλο στο NBA – Ποιος είναι ο λόγος

Ο Τζέρεμι Σόχαν θα πάρει δαχτυλίδι όποια ομάδα κι αν κατακτήσει τον τίτλο στο NBA – Ποιος είναι ο λόγος

Ο Τζέρεμι Σόχαν θα έχει κερδίσει τον τίτλο στο NBA, όποια από τις δύο ομάδες κι αν κερδίσει το πρωτάθλημα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Οι Σπερς πήραν τα ξημερώματα της Κυριακής το Game 7 της σειράς με τους Θάντερ στην Οκλαχόμα και έκλεισαν… θέση για τους τελικούς του NBA.

Εκεί το Σαν Αντόνιο θα βρει απέναντί του τους Νιου Γιορκ Νικς, με έναν παίκτη από τις δύο ομάδες να είναι νικητής ό,τι κι αν συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Μικέλ Αρτέτα, η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε (vids)

Ο Τζέρεμι Σόχαν ξεκίνησε την εφετινή σεζόν στο Τέξας, ωστόσο έγινε ανταλλαγή και κατέληξε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δώσει βάθος στον πάγκο τους. Ωστόσο πριν εκπνεύσει το trade deadline βγήκε και πάλι στη free agent για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος που έχει εξασφαλίσει το ότι θα είναι πρωταθλητής, όποια κι αν είναι η έκβαση είναι το γεγονός πως έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες την εφετινή σεζόν, οπότε θα είναι πρωταθλητής, είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Στις τρεις πρώτες του σεζόν στο NBA ο Σόχαν είχε 11.4 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 27.3 λεπτά σε 184 αγώνες. Φέτος είχε 3.6 πόντους και 2.4 ριμπάουντ ανά 10.7 λεπτά σε 44 ματς.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ