«Άλωσαν» το Ντένβερ οι Νετς, ήττα για τους Χοκς του Ντόρσεϊ

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση των Νετς με τους Νάγκετς, με το τελικό σκορ να είναι στο 112-110 υπέρ των Νεοϋορκέζων

Σπουδαία νίκη κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς σημείωσαν οι Μπρούκλιν Νετς, κλείνοντας τη νίκη με 112-110 λίγα δέκατα του δευτερολέπτου πριν το φινάλε.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, με τους Νάγκετς να «κλείνουν» τη διαφορά στην τρίτη περίοδο.

Με λιγότερο από 24 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Κάρις ΛαΒέρτ πήρε την τελευταία επίθεση και σκόραρε πολύ μεγάλο δίποντο με 0,3» στο χρονόμετρο.

Στο απειροελάχιστο χρόνο που απέμεινε οι Νάγκετς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έτσι η νεανική ομάδα των Νετς πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας.

Στους 23 σταμάτησε ο ΝτιΆΝτζελο Ράσελ για το Μπρούκλιν, σπουδαία εμφάνιση από τον Νίκολα Γιόκιτς (37 πόντοι, 21 ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=RAc-woZXejs

Εύκολο ήταν το πέρασμα των Ντιτρόιτ Πίστονς από την Ατλάντα και τους Χοκς, καθώς τα «πιστόνια» επικράτησαν με 124-109.

Στάνλεϊ Τζόνσον (22 πόντοι) και Άντρε Ντράμοντ (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν παρά την αστοχία του (2/10 σουτ) έκανε καλό all-round παιχνίδι (9 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Ο Τζέρεμι Λιν είχε 19 πόντους για τους Χοκς, 2 πόντους σε 9 λεπτά συμμετοχής πέτυχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=omcrFVHoz90

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από