Συγκλονιστικός ΛεΜπρόν στη νίκη των Λέικερς, ανατροπή από το -19 για τους Ράπτορς (vids)

Οι Λέικερς κέρδισαν τους Μπέιζερς σε ένα από τα καλύτερα βράδια στην καριέρα του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος μάλιστα έγραψε ιστορία στο NBA. Τρομερή ανατροπή τους Ράπτορς στην έδρα των Πίστονς, νίκες για Θάντερ και Σανς.

Ένας ονειρεμένος ΛεΜπρόν Τζέιμς, έκανε τρομερή εμφάνιση και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη με 126-117 επί των Μπλέιζερς, ανεβαίνοντας μάλιστα στην 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ξεπερνώντας τον θρυλικό Γουίλτ Τσάμπερλεν!

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε το ματς με 44 πόντους, 13/19 σουτ (5/6 τρίποντα), 13/15 βολές, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα. Για τους Μπλέιζερς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 31 πόντους και 11 ασίστ.

Πίστονς – Ράπτορς 104-106

Σ’ ένα από τα καλύτερα ματς τη βραδιάς, οι Πίστονς κατάφεραν να σοκάρουν τους Ράπτορς, επιστρέφοντας από το -19 και κερδίζοντας με 106-104 μέσα στο Τορόντο, χάρη σε καλάθι του Ρέτζι Μπούλοκ σε νεκρό χρόνο.

Οι Ράπτορς είχαν το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ξεφεύγοντας από νωρίς με διψήφια διαφορά. Το Ντιτρόιτ όμως επέδειξε περίσσια ψυχραιμία και δεν πτοήθηκε σε κανένα σημείο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να κάνει μια τεράστια ανατροπή.

Θάντερ – Νικς 128-103

Οι Θάντερ συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους σε Ανατολή και Δύση. Αυτή τη φορά επικράτησαν των Νικς με 128-103, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 9-5.

Ο Πολ Τζορτζ με 35 πόντους ήταν ο ηγέτης των Θάντερ, με τον Στίβεν Άνταμς να προσθέτει 19 και τον Ντένις Σρούντερ 15. Για τους Νικς, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ είχε 20 πόντους και ο Ένες Καντέρ 19.

Σανς – Σπερς 116-96

Φοβερή εμφάνιση και απρόσμενα εμφατική νίκη για τους Σανς, που συνέτριψαν με 116-96 τους Σπερς στο Φίνιξ. Οι τελευταίοι κατόρθωσαν να επιστρέψουν από το -15 στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, εντούτοις η τρίτη και η τέταρτη περίοδος άνηκαν ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Ο Τι Τζέι Γουόρεν με 27 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Αϊζάια Κάναν να προσθέτει 19. Για τους Σπερς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 24 πόντους και ο Ντέρικ Γουάιτ 16.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από