Κλίπερς : Πλήγμα με Γκρίφιν

Ο τραυματισμός του Μπλέικ Γκρίφιν στο παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς (120-115) τρόμαξε τους πάντες στο στρατόπεδο των Κλίπερς, καθώς το χτύπημα ήταν στο αριστερό του γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρνάει κατά την πτώση του στο παρκέ. Τελικά ο φόργουορντ των Κλίπερς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, με το διάστημα της απουσίας […]

Ο τραυματισμός του Μπλέικ Γκρίφιν στο παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς (120-115) τρόμαξε τους πάντες στο στρατόπεδο των Κλίπερς, καθώς το χτύπημα ήταν στο αριστερό του γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρνάει κατά την πτώση του στο παρκέ.

Τελικά ο φόργουορντ των Κλίπερς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου, με το διάστημα της απουσίας του να μην έχει ξεκαθαριστεί στην παρούσα φάση.

Πάντως, ο Γκρίφιν έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος με τους τραυματισμούς του τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς πέρυσι έχασε 21 ματς, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε μόλις 96 παιχνίδια.

Η φετινή σεζόν είναι μια από τις καλύτερες στην καριέρα του 28χρονου φόργουορντ, ο οποίος μετράει 23.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ όντας ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Κλίπερς.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Γκρίφιν:

https://www.youtube.com/watch?v=7PKs4tmBbw0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από