Νίκολα Γιόκιτς όπως λέμε… Μάτζικ Τζόνσον (pics)

Μπορεί οι Νάγκετς να ηττήθηκαν από τους Σπερς, όμως ο Νίκολα Γιόκιτς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας παράλληλα και κάποια ρεκόρ.

ΓιόκιτςΟι Ντένβερ Νάγκετς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς και ηττήθηκαν με σκορ 120-103 στο Game 6 της σειράς, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ντένβερ.

Παρά την ήττα για τους «σβόλους», ο ηγέτης της ομάδας του Μάικ Μαλόουν, Νίκολα Γιόκιτς ήταν απλά καταπληκτικός πετυχαίνοντας 43 πόντους, κατεβάζοντας 12 ριμπάουντ και μοιράζοντας 9 ασίστ, σε περίπου 38 λεπτά συμμετοχής.

Η εμφάνιση του Σέρβου ψηλού μπορεί να μην ήταν αρκετή για να «λυγίσει» την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, όμως ο 24χρονος πλέον έχει να μας επιδείξει μερικά ρεκόρ από αυτήν την φοβερή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στη ιστορία των πλέι-οφ του ΝΒΑ που έχει καταγράψει στην στατιστική του 43+ πόντους, 12+ ριμπάουντ και 9+ ασίστ, μπαίνοντας έτσι σε ένα κλειστό κλαμπ όπου υπάρχουν μόνο οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Μάτζικ Τζόνσον και Όσκαρ Ρόμπερτσον.

https://twitter.com/nbastats/status/1121616069192572928

Παράλληλα έγινε και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα πλέι-οφ στην ιστορία των Ντένβερ Νάγκετς χάρη στους 43 που σημείωσε. Ξεπερνώντας έτσι παίκτες θρύλους για την ομάδα του Μάικ Μαλόουν, όπως οι Νταν Ίσελ, Άλεξ Ίνγκλις και Καρμέο Άντονι.

https://twitter.com/statmuse/status/1121618015810985984

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από