Θάντερ – Χοκς 120-117

Οι Οκλαχόμα Θάντερ παραλίγο να πέσουν θύμα έκπληξης από τους Ατλάντα Χοκς, όμως τελικά επικράτησαν με 120-117, χάρη στο μεγάλο τρίποντο που σημείωσε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ 2 δεύτερα πριν τη λήξη.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς στο ΝΒΑ, οι Θαντερ νίκησαν εντός έδρας με 120-117 τους Χοκς, έχοντας τον Ράσελ Ουέστμπρουκ σε ημιάγρια κατάσταση.

Ο σούπερσταρ της Οκλαχόμα πέρα από πρώτος σκόρερ της ομάδας του ήταν και αυτός που την λύτρωσε, καθώς πέτυχε το μεγαλύτερο σουτ της αναμέτρησης, 2 δεύτερα πριν τη λήξη κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο σε 117-117.

Ο Ουέστμπρουκ ήταν φυσικά κι ο κορυφαίος του ματς με 30 πόντους, 15 ασίστ και 7 ριμπάουντ, αγγίζοντας ακόμα ένα triple-double.

Πέρα από αυτόν, πολύ καλός ήταν ο Καρμέλο Άντονι με 24 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Πολ Τζορτζ με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για την αξιόμαχη ομάδα της Ατλάντα, ο Μπελινέλι ήταν μαγικός με 27 πόντους, ενώ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Ιλιασόβα με 22 πόντους. Θετικός και ο Κόλινς με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ για τους Χοκς

https://www.youtube.com/watch?v=XduAnNMLCgk

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από