Πέλικανς – Κλίπερς 132-127

Ο Πολ Τζορτζ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των Κλίπερς, ήταν φανταστικός, αλλά όχι αρκετός για να πάρει τη νίκη η ομάδα του που ηττήθηκε με 132-127 από τους Πέλικανς.

Ο Πολ Τζορτζ έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του και ήταν εξαιρετικός ενθουσιάζοντας το κοινό των Κλίπερς, όμως οι Πέλικανς ήταν καλύτεροι και με ηγέτες τους Χόλιντεϊ-Φέιβορς πήραν τη νίκη με 132-127.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του LA έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας, όμως είδε να μην μπορεί να δώσει το παρών ο έτερος σταρ Κουάι Λέοναρντ (ξεκούραση).

Παρόλα αυτά οι Κλίπερς πάλεψαν άγγιξαν τη νίκη, αλλά οι Πέλικανς ήταν πεισμωμένοι και δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι, το οποίο εντέλει κατέκτησαν με 132-127.

Ο Χόλιντεϊ με 36 πόντους, 7 ασίστ και 6 κλεψίματα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζάκσον να προσθέτει 23 πόντους και τον Φέιβορς 20 πόντους και 20 ριμπάουντ. Για τους Κλίπερς, ο Τζορτζ είχε 33 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Γουίλιαμς να προσθέτει 31 πόντους και 8 ασίστ, τον ΜακΓκρούντερ 20 πόντους και τον Χαρέλ 18 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από