Πιτίνο εναντίον Πέτροβιτς: «Γιάννη δείξε το παιχνίδι σου κόντρα στην Νέα Ζηλανδία» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο τα έβαλε με τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, αποθεώνοντας τον σταρ της Ελλάδας, Γιάννη Αντετοκούμπο.

Ο Ρικ Πιτίνο τοποθετήθηκε σχετικά με τα υποτιμητικά σχόλια του ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, μετά την νίκη της Βραζιλίας εναντίον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Έχεις από τη μία των MVP του ΝΒΑ, που είναι 25 ετών. Και ποιος τον σταμάτησε σήμερα; Ένας 40χρονος. Ο Άλεξ Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη. Γι’ αυτό είναι ωραίο το μπάσκετ», ήταν το καυστικό σχόλιο του Κροάτη τεχνικού για τον Γιάννη.

Ο Αμερικανός «θρύλος» του κολεγιακού μπάσκετ, ο οποίος την περσινή σεζόν τίμησε τα μέρη μας με την παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έδειξε ενοχλημένος με αυτές τις δηλώσεις του Πέτροβιτς, κάτι που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Ο Πιτίνο λατρεύει τη χώρα μας, είναι «φιλέλληνας» και έχει επανειλημμένα εκφραστεί θετικά για την φιλοξενία της χώρας μας.

Μετά από μια ήττα που πλήγωσε τον εγωισμό μας και ώθησε πολλούς να μιλήσουν με απαξιωτικά σχόλια για το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου, ήρθε η φωνή της λογικής  του 67χρονου , ο οποίος ουσιαστικά ύψωσε «ασπίδα» προστασίας στην Εθνική και τον Αντετοκούμπο.

Ο Πιτίνο από την αρχή του καλοκαιριού είχε δηλώσει πως η «επίσημη αγαπημένη» έχει τη δυνατότητα να νικήσει και τις ΗΠΑ με τον Γιάννη Αντετοκούμπο στη σύνθεσή της. Οι δηλώσεις του Πέτροβιτς για τον 67χρονο πρώην τεχνικό των «πρασίνων» είναι τουλάχιστον υποτιμητικές, προτρέποντας τον «Greek Freak» να δείξει την αξία του και να απαντήσει μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η Βραζιλία νίκησε την Ελλάδα με έναν πόντο στο φινάλε και ο προπονητής της είπε ότι τις…έβρεξαν σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ότι ποτέ δεν θα έκανε ένα τέτοιο σχόλιο. Είναι πολύ ταπεινός. Δείξε το παιχνίδι σου κόντρα στην Νέα Ζηλανδία μεγάλε!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από