Πέτροβιτς: «Ο Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη»

Πέτροβιτς: «Ο Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη»

Ο Άτσο Πέτροβιτς έκλεισε την συνέντευξη Τύπου με μία καυστική, όσο και προκλητική ατάκα, σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έχοντας ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Άτσο Πέτροβιτς, πετάχτηκε την στιγμή που έκανε δηλώσεις ο Άντερσον Βαρεζάο, «πετώντας» μία καυστική, όσο και προκλητική ατάκα σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Έχεις από τη μία των MVP του ΝΒΑ, που είναι 25 ετών. Και ποιος τον σταμάτησε σήμερα; Ένας 40χρονος. Ο Άλεξ Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη. Γι’ αυτό είναι ωραίο το μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του, στάθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η σημερινή νίκη για την «σελεσάο», εκδηλώνοντας την χαρά του για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά τόνισε πως: «Είναι ένα ιστορικό ματς για τη Βραζιλία. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι στη διεθνή σκηνή όπως έπαιξε τώρα. Δεν είχε μεγάλες επιτυχίες, αλλά σήμερα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και ήμασταν έτοιμοι».

Στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο ροτέισον τα πράγματα δεν πήγαν καλά και φτάσαμε στο -17. Μειώσαμε στους δέκα, κάναμε κάποιες προσαρμογές στο ημίχρονο και πήγαμε με 5-6 παίκτες το πολύ, καθώς θεωρούσα πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο και μόνο με δύο μεγάλα λάθη στο τέλος η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει».

Για το φάουλ στον Σλούκα: «Ο Ντίντι έκανε ένα λάθος με το φάουλ στον Σλούκα, αλλά όλη η ομάδα τον στηρίζει. Είναι νεαρός και μαθαίνει ακόμη, τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Όμως όλος ο κόσμος είδε ότι η Βραζιλία κέρδισε δίκαια».

Για τον τρόπο που η ομάδα του αντιμετώπισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Ήξερα πώς θα σταματήσουμε τον Αντετοκούνμπο. Είχαμε σταματήσει τον Αντετοκούνμπο και το 2016 με τον ίδιο τρόπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, γι’ αυτό έλεγα και χθες πως πιο πολύ με απασχολεί πώς θα σταματήσουμε τον Σλούκα και τον Πρίντεζη».

Για την συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί είναι επαγγελματίες και παίζουν με καρδιά. Η δουλειά μας όμως αρχίζει τώρα και είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς με το Μαυροβούνιο, ώστε να κερδίσουμε και να πάμε στη Σενζέν με έξι βαθμούς. Είναι μεγάλη υπόθεση για τη Βραζιλία, γιατί επιστρέφουμε στην παγκόσμια σκηνή και ελπίζω να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ