Ο Ντένμον βάζει σε δίλημμα τον Πασκουάλ

Ο Μάρκους Ντένμον βάζει δύσκολα στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα τον αποκλείσει ξανά από τη δωδεκάδα.

Εκεί που όλοι τον έχουν ξεγραμμένο, αυτός επιμένει να βάζει τα δύσκολα στον Τσάβι Πασκουάλ και να φωνάζει «παρών».

Ο Μάρκους Ντένμον με την απόδοσή του κόντρα στον Προμηθέα Πατρών ήταν καθοριστικός για τη νίκη της ομάδας του και με 7/8 τρίποντα οδήγησε τους «πράσινους».

Ο Αμερικανός είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό, ειδικότερα από τότε που επέστρεψε ο Μαϊκ Τζέιμς.

Κι όμως τόσο στη Μόσχα, όσο και στην Πάτρα, έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, τα οποία βέβαια δεν σημαίνουν πως έγινε ο παίκτης που μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις.

Ωστόσο με την εικόνα του έβαλε… δύσκολα στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα αποκλείσει ξανά τον Ντένμον από την δωδεκάδα.

Ο Αμερικανός ήταν εκτός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δυο ημέρες αργότερα είχε 7/8 τρίποντα κόντρα στον Προμηθέα.

Είναι σαφές πως ο Καταλανός έχει κάνει τα πλάνα του, θα πρέπει να «ζυγίσει» τις καταστάσεις και θα πάρει την απόφασή του για τη δωδεκάδα.

Κι αυτό διότι για να δώσει μια θέση στον Ντένμον θα πρέπει να κόψει κάποιον άλλον από την περιφέρεια. Εκεί τα πράγματα είναι δεδομένα και ένας εκ των Παππά ή Λεκαβίτσιους θα μείνουν εκτός.

Ο πρώτος είναι ένας από τους λίγους γκαρντ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός με την ικανότητα να «τρυπάει» την αντίπαλη άμυνα και έχει την προσωπικότητα να πάρει κάποιες δύσκολες φάσεις.

Ο δεύτερος είναι ίσως ο μοναδικός μπακ απ πλεϊ μεϊκερ που έχουν οι «πράσινοι», αλλά τον τελευταίο καιρό είναι σε αγωνιστική κάμψη.

Συνεπώς ο Πασκουάλ θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κλείσει ξανά την πόρτα στον πεισματάρη Μάρκους ή θα αφήσει στην Αθήνα τον Λεκαβίτσιους για το ταξίδι στη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από