Τεράστια δυναμική ο Άρης

Ο κόσμος του βροντοφώναξε στο Κλεάνθης Βικελίδης το «Ερχόμαστε» και ακούστηκε από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Μπουένος Άιρες

Αν ψάξει κανείς στο λεξικό τον ορισμό της φράσης «τεράστια δυναμική», θα πρέπει να βρει δίπλα μια φωτογραφία από το χθεσινό Κλεάνθης Βικελίδης. Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του Άρη, αψήφισαν την βροχή αλλά και την …πίκρα των τελευταίων τριών ετών και γέμισαν το γήπεδο , στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις και με πολλαπλούς αποδέκτες. Που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και …κατέληξε στο Μπουένος Άιρες, καθώς ήταν αποθεωτικές οι αναρτήσεις τόσο της επίσημης Μπόκα Τζούνιορς, όσο και των ΜΜΕ της Αργεντινής.

Μήνυμα προς ολόκληρη την Ελλάδα. «Ερχόμαστε». Μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Είστε σε ένα τεράστιο σύλλογο και πρέπει να συμπεριφέρεστε ανάλογα και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αποτυχίας για τον Άρη.

Μήνυμα στην διοίκηση της ΠΑΕ Και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Είστε στο τιμόνι μιας τεράστιας ομάδας. Φανείτε αντάξιοι.

Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η εικόνα του Νίκου Γκάλη να βγαίνει από τα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης και να κάνει τον γύρο του θριάμβου στον αγωνιστικό χώρο θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από