Καμμένος – ΑΝ.ΕΛ : Είναι ξεκάθαρο πως «με τον Ολυμπιακό δεν έχουν τίποτα»…

Για τους ΑΝ.ΕΛ και τον Καμμένο ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα (τουλάχιστον μέχρι την κάλπη) εγκληματική ομάδα όσο και αν ο Υπουργός Άμυνας προσπάθησε ανεπιτυχώς να το αλλάξει

Ψάχνεις να βρεις ελπίδα σε αυτό τον τόπο. Να σταθείς από κάπου, να πεις ότι κάτι μπορεί να γίνει, κάτι να αλλάξει. Να υπάρξει μια σοβαρότητα έστω σε κάποια επίπεδα σε αυτή τη χώρα.
Από ψηλά ξεκινάς, από τους ανθρώπους που κυβερνούν την χώρα. Αυτούς που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να τους δώσει την εξουσία. Την εξουσία να κυβερνήσουν βάση νόμων και Συντάγματος.

Δεν νομίζω ότι κανείς από όσους επέλεξαν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ την έχει εξουσιοδοτήσει να δικάζει και να καταδικάζει, ένα σύλλογο μάλιστα ως εγκληματική ομάδα. Εκτός αν κάνω λάθος.

Επειδή νομίζω ότι δεν κάνω λάθος έριξα άλλη μια ματιά στο βούλευμα της περιβόητης υπόθεσης των 28. Πουθενά δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση πλέον. Υπήρξαν κατηγορίες για τις οποίες δεν υπήρχαν στοιχεία που θα οδηγούσαν σε δίκη τους εμπλεκόμενους, μεταξύ αυτών και του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Προφανώς όμως για τους ΑΝ.ΕΛ και τον πρόεδρο τους Πάνο Καμμένο δεν παίζει κανένα ρόλο τι αποφασίζει η δικαιοσύνη. Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος είναι να πληγεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με κάθε τρόπο, ακόμη και αν… παρακάμπτουμε την δικαιοσύνη.

Όταν κάποιοι φώναζαν πως η Κυβέρνηση έχει «κηρύξει πόλεμο» στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό κάποιοι άλλοι, τους έβγαζαν «τρελούς». Τώρα; Και άντε να πει κανείς πως ο «πόλεμος» είναι ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Καμμένο. Οι ΑΝ.ΕΛ όμως χαρακτήρισαν ως εγκληματική ομάδα με επίσημη ανακοίνωση τους την ομάδα που υποστηρίζει ο Μητσοτάκης.

Τον Ολυμπιακό δηλαδή. Τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της χώρας, τον σύλλογο που υποστηρίζεται από εκατομμύρια Έλληνες εντός και εκτός συνόρων το κόμμα του Πάνου Καμμένου που συγκυβερνά τον χαρακτηρίζει επισήμως εγκληματικό. Και όλα αυτά μια μέρα μετά από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών που προφανώς δεν άρεσε (και) στον Υπουργό Αμύνης.

Με τα όσα είπε βεβαίως ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ προσπάθησε να διαχωρίσει τον Ολυμπιακό από τον Μαρινάκη. Είπε: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, εμείς με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε τίποτα» και όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής του είπαν ότι «εσείς είστε ΑΕΚ» ο Υπουργός Αμύνης απάντησε πως «έχω και Ολυμπιακούς πολλούς στους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Είναι ξεκάθαρο πως ο αρχηγός του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ με αυτά που είπε στον ΣΚΑΙ έπεισε τους πάντες πως με τον Ολυμπιακό δεν έχει τίποτα. Μην ασχολείστε με την επίσημη ανακοίνωση που προηγήθηκε από τους ΑΝ.ΕΛ. Γράψτε λάθος, μάλλον.

Τώρα κατά πόσον φίλοι του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να είναι και φίλοι των ΑΝ.ΕΛ είναι κάτι που θα το μάθουμε στην πορεία. Κάτι που ίσως να μετρηθεί όταν έρθει η ώρα της κάλπης κάποια στιγμή.

Μέχρι τότε (και όχι μόνο) για τους ΑΝ.ΕΛ, για το κόμμα που ουσιαστικά κρατάει όρθια την Κυβέρνηση προσφέροντας την πλειοψηφία, ο Ολυμπιακός θα είναι εγκληματική ομάδα. Και οι ΑΝ.ΕΛ και ο Πάνος Καμμένος πάνω από την Ελληνική δικαιοσύνη;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από